Bratislava, 20.2.2014 SPRÁVY

ČAJOČKA: Gipsy Television spúšta novú reláciu pre rómske ženy

foto Gipsy Television

Čajočka, tak sa volá nová relácia Gipsy Television, ktorá je určená rómskym ženám. Nový formát bude rómska internetová televízia vyrábať v spolupráci s exkluzívnym salónom krásy, ktorý navštevujú slovenské celebrity Joico a DNJ. 
"Sme radi, že takýto formát môžeme ponúknuť rómskemu divákovi. Keďže ženy si najčastejšie pozerajú portál Gipsy Television a naše programy, rozhodli sme, že im ponúkneme fotmát, ktorému sme dali názov ČAJOČKA," povedal odborný garant televízie Jozef Šivák.

 

Gipsy Television bude novú reláciu vysielať raz mesačne. Na jej výrobe sa bude podieľať profesionálny tím vizážistov, kaderníkov a módna návrhára. "Dáme alebo slečne naši celebritní odborníci zmenia účes, naučia ju líčiť sa a poradia jej, čo by si mala obliecť, aby vyzerala ako správna čajočka. Veríme, že o zmenu imidžu prejavia záujem rómske ženy a dievčatá. Stáť ich to nebude ani cent. Zaplatiť si však budú musieť len cestu do Bratislavy," vysvetlil Šivák.

 

Gipsy Television bude program vyrábať z vlastných finančných prostriedkov v spolupráci so spoločnosťou Joico a DNJ.

 



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.