BRATISLAVA: Informačný deň Úradu splnomocnenca pre rómske komunity

foto TASR

Bratislava 22. augusta 2011 (Gipsy Television/ Katarína Mrňová) - Úrad splnomocnenca vlády SR pre rómske komunity ako koordinátor Horizontálnej priority marginalizované rómske komunity pripravuje Informačný deň, ktorý sa uskutoční v utorok 23. augusta o 09.30 v Hoteli Bôrik v Bratislave.

Na podujatie boli pozvaní zástupcovia riadiacich orgánov všetkých operačných programov relevantných ku komplexnému prístupu a zástupcovia 149 obcí so schválenou Lokálnou stratégiou komplexného prístupu.

Cieľom podujatia je podať informácie zástupcom miest a obcí - prijímateľom podpory v rámci Lokálnej stratégie komplexného prístupu k predkladaniu žiadostí na doplnenie projektových zámerov k schválenej žiadosti o poskytnutie podpory lokálnej stratégie komplexného prístupu, ako aj poskytnúť aktuálne informácie o pripravovaných, resp. prebiehajúcich výzvach ostatných operačných programov na dopytovo orientované projekty a národné projekty.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.