Vrbnica, 03.04.2015 SPRÁVY

AKTUÁLNE: V obci Vrbnica polícia údajne zbila Rómov. Viac ako 10 ľudí je zranených!

ilustračné foto aktualne.sk

Polícia údajne napadla Rómov v obci Vrbnica pri Michalovciach. Muži zákona vraj pátrali po hľadaných osobách. Zranených je viac ako 10 ľudí. 

Starosta obce Vrbnica Jaroslav Tokár tvrdí, že polícia prišla do obce včera v ranných hodinách. Muži zákona údajne napadli Rómov. Zranených má byť podľa jeho slov asi 13 ľudí.

"Keď uvidíte ich telá je to hrôza. Majú pomliaždeniny. Po nohách, po lýtkach ich bili, kopali im do nôh" povedal Tokár pre Gipsy Television.

Podľa našich informácií polícia odmieta tvrdenia, že by Rómom spôsobila zranenia. Vedenie Krajského riaditeľstva Policajného zboru už dnes malo tlačovú besedu, kde poprelo všetky obvinenia. Podľa riaditeľa KR PZ v Košiciach Juraja Leška, polícia neeviduje žiadne podané trestné oznámenie ani sťažnosť na zásah policajtov.

O 13-tej hodine sa v obci Vrbnica uskutoční tlačová beseda. Zvolal ju líder rómskej politickej strany František Tanko. Podľa neho by sa tam malo stretnúť až tisíc Rómov. Polícia preto podľa našich informácií pripravuje bezpečnostné opatrenia. 


Obyvatelia Vrbnice prišli na avizovanú tlačovú besedu




SÚVISIACI ČLÁNOK: VRBNICA: Rómovia zvažujú podať hromadné trestné oznámenie. Postup policajtov prešetrí inšpekcia Ministerstva vnútra.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.