16.08.2022 SHOWBIZ

Zomrel spevák Kamil Polakovič známy pod umeleckým menom City Boys Kamil.

Foto: youtube.com

Kamila Polakoviča označovali za kráľa rómskych piesní. Spevák zomrel v ranných hodinách vo veku 47 rokov. 

Spevák Kamil Polakovič z Trnavy zomrel v ranných hodinách vo veku 47 rokov. Gipsy Television to potvrdil člen rodiny. 

Na spevákovu smrť už reagoval jeho kolega, Igor Kmeťo starší. "Ťažko sa mi to píše. Zomrel jeden z najväčších spevákov. Kamil Polakovič bol veľký umelec. Robil tisíce ľudom radosť svojim nádherným hlasom. Budeš nám strašne chýbať. Rómska a československá kultúra stratila veľkú spevácku osobnosť. Úprimnú sústrasť tvojej rodine a nech ti svetlo večné svieti. Budeme na teba spomínať. S pozdravom do nebíčka," uviedol populárny spevák.  

Náhly odchod obľúbeného speváka reagovali už aj jeho fanúšikovia. "Úprimnú sústrasť celej rodine 😢. Bude veľmi chýbať. Som velmi rada, že som ťa poznala osobne. Mojej maminej mal ešte hrať na 60-tke. Škoda, že to takto dopadlo. Budeš nám veľa chýbať. Odpočívaj v pokoji," napísala na sociálnej sieti Mária. 

"Bol to pán Spevák, vyrástol som na jeho krásnych skladbách. Nech odpočíva v pokoji 🙏🖤 Jeho piesne sú nesmrteľné," uviedol Martin.



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.