Košice/ Bratislava, 15.04.2015 SHOWBIZ

Všimli ste si tento detail? Šarköziová sa priznala: Áno, robíme to často!

foto čas.sk

Silvia Šarköziová bez pochýb patrí k najkrajším a najlepšie obliekajúcim sa ženám slovenského showbiznisu. So svojou dcérou Vanessou, ale počas koncertu Amaro džives urobila menší experiment. Všimli ste si tento detail?

Cigánski diabli vystúpili minulý týždeň v Košiciach na koncerte Amaro džives. Silvia Šarköziová opäť nesklamala. Mala totiž oblečenú honosnú sukňu od renomovanej návrhárky Jany Pištejovej. Keď k nej ale prišla na pódium Vanessa, niečo tu nehralo. Matka s dcérou si vymenili kusy oblečenia.

"Bolo to ušité z tej istej látky. Pôvodne som to mala mať oblečené celé ja, ale bolo to trochu tmavé a tak sme sa rozhodli s Vanesskou to takto skombinovať," povedala Silvia Šarköziová pre Gipsy Television.



Krásna hudobníčka a speváčka priznáva, že takéto experimenty robí s dcérou často. no, často si s Vanesskou kupujeme rovnaké veci a niektoré si zase požičiavame," dodala Šarköziová.



Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.