05.06.2018 SHOWBIZ

Vierka Berkyová je krajšia ako nikdy predtým. Toto je dôvod!

Speváčka Vierka Berková prežíva v týchto mesiacoch ďalšie krásne obdobie svojho života. Okrem skvelého manžela, malého synčeka jej robí radosť aj to, že sa mladej speváčka narodí jej druhé dieťa.

Speváčka Vierka Berkyová pred rokmi šokovala Slovensko tým, že zahodila naštartovanú kariéru a odišla žiť do Írska. V tejto krajine sa zosobášila s Máriom Oláhom, s ktorým má synčeka.

Po dlhých rokoch sa speváčka nečakane objavila na Slovensku a to vďaka festivalu Gypsy Fest. Celoplošné média ihneď o Vierku Bekyovú prejavili záujem. Speváčka dostala priestor aj vo viacerých televíznych reláciách.

Žiaru reflektorov však sympatická speváčka vymenila za chválu Bohu a tak sa rozhodla, že svoj talent bude rozdávať veriacim po celom Slovensku a Česku. Práve v oboch krajinách absolvovala turné. Veľké televízne vystúpenie naposledy mala, keď bola jednou z hviezd Gypsy Festu. 11. ročník festivalu sa tento rok uskutoční 26. až 28. júla na Námestí SNP v Bratislave. Podujatie finančne podporil Fond na podporu kultúry národnostných menšín, Národná lotériová spoločnosť TIPOS a Bratislavský samosprávny kraj.

Vráťme sa ale naspäť k Vierke. V týchto mesiacoch ju zamestnáva príprava na to, že bude po druhýkrát mamou. Dokonca už aj vie, že sa jej narodí dievčatko. Práve s touto správou sa speváčka pochválila svojim priateľom na sociálnej sieti. Tak rodičom blahoželáme a prajeme veľa zdravia a šťastia. 



Preskočiť reklamu
Fotogaléria:

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.