22.12.2018 SHOWBIZ

VIDEO: Šarköziovci budú mať netradičné Vianoce. Vraj dôjde aj k hádke.

foto: Oliver Balog, Život

Známi hudobníci z telesa Cigánski diabli budú mať tento rok netradičné Vianoce. Aké? Zisťoval kolega Róbert Hamburgbadžo.

Ernest a Silvia Šarköziovci budú mať tento rok netradičné Vianoce. Nebudú doma v kruhu najbližšej rodiny, ale budú na chate.  Na tom by nebolo nič netradičné, ak by sa za jedným stolom nestretlo približne 20 ľudí.

Hudobníci totiž na stredné Slovensko odcestovali aj s ďalšími členmi kapely. "Bude tam veľa kuchárov, kuchárok, takže určite sa pohádame na tom, aký šalát sa urobí a ako," povedala s úsmevom pre Gipsy Television Silvia Šarkoziová.



Jediná dcéra Šarköziovcov, Vanesa, sa chystá na to, že aj ona priloží ruku k dielu a bude pomáhať pri pečení sladkých dobrôt. 

Viac v reportáži Róberta Hamburgbadža



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.