09.11.2020 SHOWBIZ

VIDEO: Igor Kmeťo ml. tvrdí, že COVID-19 nie je náhoda!

Foto: I. Kmeťo ml.

Nový koronavírus sa nevyhýba ani umelcom. Infekčné ochorenie prekonal aj spevák Igor Kmeťo mladší. Pred časom bol hospitalizovaný na infekčnom oddelení na bratislavských Kramároch.

Igor Kmeťo ml. patril k tým ľuďom, ktorí nechceli veriť, že existuje infekčné ochorenie Covid-19. Spevák sa ale infikoval a skončil na nemocničnom lôžku. "Ja som tomu nechcel ani veriť, že to môžem mať," povedal spevák pre Gipsy Television.

Kmeťo tvrdí, že ochorenie sa u neho prejavilo ako bežná chrípka. Po piatich dňoch mu teplota neklesla. Práve naopak, zvýšila sa a spevák dostal horúčku. Následne mu lekári diagnostikoval slabý zápal pľúc. "Celé to trvalo jedenásť dní. Keď som došiel domov z nemocnice, tak som bol ešte deväť dní v karanténe. Myslel som si, že sa zotavím veľmi rýchlo, ale bolo to veľmi pomalé," povedal Igor Kmeťo ml. pre Gipsy Television. 



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.