29.12.2021 SHOWBIZ

Toto musíte počuť! Róm, ktorý sa dostal do belgického The Voice prespieval známy hit.

Foto: M. Gábor

O úspechu Miroslava Gábora, ktorý žije v belgickom Gente, sme vás už informovali. V roku 2019 sa prebojoval do finálovej dvanástky speváckej súťaže, ktorú poznáme pod názvom The Voice.

Miroslav Gábor, vtedy ako 26-ročný, sa prebojoval do finálovej dvanástky. Belgické médiá ho označovali za jedného z najvýraznejších účastníkov súťaže The Voice van Vlaanderen. Porotcovia, ktorí k nemu boli otočení chrbtom si mysleli, že spieva žena. Keď sa však všetci štyria otočili, boli prekvapení, že pred sebou vidia muža. 

V úvodom kole zabodoval piesňou Summertime. To, že je Róm povedal aj samotnej porote. "Chcem ukázať, že aj Rómovia majú talent," povedal Miroslav Gábor. Spevákovi sa v súťaži darilo, prešiel ďalšie dve kolá a napokon sa dostal aj do živých, finálových prenosov. Súťaž ale nevyhral. 

Miroslav z času na čas zverejní cover známych hitov. Tu je jeden z nich, od holandského speváka Duncana Laurenceho. S piesňou zabodoval pred tromi rokmi na Eurovízii.



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Extra s Davide Cibuľom synom slávneho lekára.

Rozhovory so zajímavými hosťami, o ktorých verejnosť nevie. Inšpiratívne príbehy. Fakty bez bulváru. O tom je nová relácia Gipsy Television s názvom EXTRA, ktorú moderuje tvár televízie TA3 Jozef Šivák.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.