25.12.2019 SHOWBIZ

Špekulácie okolo jej tehotenstva sa potvrdili. Monika Bagárová bude matkou!

Foto: M. Bagárová

Monika Bagárová (25) je tehotná! Potvrdili sa tak špekulácie okolo jej údajného tehotenstva.

"V stredu som v Brne videla speváčku Moniku Bagárovu. Je naozaj krásna, snáď viac než na fotkách. Zarazilo ma ale, že pri sedení mala rozopnutý gombík na nohaviciach a povolený zips. Myslela som si, že sa prejedla. Ale potom som nastražila svoje zvedavé ucho, bola tam totiž s kamarátkou, vizážistkou alebo to snáď bola jej sestra. Bol pri tom aj taký menší chalan. A dievčatá sa potichu bavili o tom, že sa Monika už veľmi teší na bábätko a behom pár dní by mala vedieť, akého pohlavia očakávaný prírastok do rodiny bude."

Takéto anonymné svedectvá dostali už koncom októbra niektoré české médiá. 25-ročná speváčka ale svoje tehotenstvo popierala a všetky medializované "kačice" dementovala. Teraz však už speváčka vyšla s pravdou von. 

"Moji ♥ ️10 rokov ste tu so mnou, ste súčasťou môjho života a ja si vašej priazne neuveriteľne vážim. Preto som sa nesmierne tešila, až sa s vami budem môcť podeliť o to najkrajšie v mojom živote. Budem mama," uviedla Monika Bagárová na sociálnej sieti.

Otcom dieťaťa je Makhmud Muradov, do ktorého je Monika bláznivo zamilovaná a prvýkrát v živote si vraj dokáže predstaviť, že by s ním mohla stráviť zvyšok života.
 

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.