Nové Zámky, 20.2.2014 SHOWBIZ

PETER KONČEK: Rodina smútila v sále, milenka na ulici

foto Gipsy Television

Rodina zosnulého Superstáristu Petra Končeka si pripomenula spevákove nedožité 29-te narodeniny spomienkovým koncertom v Nových Zámkoch. Jeho milenka za ním smútila na ulici. Do neba mu poslala odkaz. My vieme aký!

Rodina zosnulého speváka Petra Končeka si aj tento rok pozvala do Nových Zámkov priateľov ich syna. Nechýbal Kmeťoband, speváčka Gitana (pozn. redakcie, Končekova sestrenica), Grigita, Bruno Oravec z Hlasu Československa, Paulína Ištvancová z Československo hľadá SuperStar či reportér televízie TA3 Jozef Šivák. Na viac ako hodinovom koncerte v Nových Zámkoch, kde spevák aj žil, si jeho priatelia na zosnulého umelca zaspomínali aj rôznymi príhodami.


Kým všetci smútili v tamojšom kultúrnom dome, jeho priateľka mu poslala do neba lampión aj s odkazom "Milujem ťa Peti navždy"

Život Petra Končeka vyhasol 6. januára 2012 krátko pred 2:45 na Nitrianskej ceste asi päť kilometrov pred Novými Zámkami. 27 ročný vodič BMW predchádzal dodávku a pri zaraďovaní sa do svojho jazdného pruhu pravdepodobne nezvládol riadenie.

Dostal šmyk, zišiel z cesty a narazil do stromu. Pri náraze spevákéve telo vyletelo z auta. Druhá osoba, kamarát Mário zostal vo vozidle zakliesnený. Po náraze do stromu začalo auto horieť.



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.