25.12.2018 SHOWBIZ

Najkrajšie Vianoce Rytmusa. Bude otcom!

foto: Instagram/Rytmusking

Patrik Vrbovský dosal najkrajší darček na Vianoce. Jasmina Alagič je tehotná!

"Najkrajší darček v mojom živote. Naše prvé a posledné vianoce vo dvojici. Milujem ťa mamina," napísal Patrik k fotke, na ktorej drží detské topánky. 

"Myslím, že dnes je ten správny čas na to, aby som sa s Vami podelila o jeden z najkrajších darov, aké človek môže dostať. Tieto Vianoce trávime s Paťkom dvaja, ale už tie nasledujúce nás bude o jedného viac. Tešíme sa z tohto daru, sme vďační za všetku radosť, ktorú nám dáva aj keď je ešte len v brušku. Chceli sme sa s Vami o to tento zázrak podeliť. Pozdravujeme všetkých, ktorí momentálne zažívajú podobný zazrak ako my a posielame veľa veľa veľa lásky. Jasmina&Paťo&malá fazuľka," napísala na svojom Instagrame Jasmina. 

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.