02.06.2020 SHOWBIZ

Monika Bagárová si získala sympatie stoviek ľudí pre toto!

Foto: TV Markíza

Monika Bagárová sa 27. mája stala po prvýkrát matkou. Slovákom i Čechom bolo sympatické už to, že speváčka ešte v ten deň ukázala obom národom svoju dcéru Rumiu.  

Niektoré známe osobnosti skrývajú pred verejnosťou svoje deti. V prípade Moniky Bagárovej to tak ale nebolo. Speváčka si týmto gestom získala sympatie Čechov i Slovákov.

Keďže od pôrodu do superfinále SuperStar ubehlo len päť dní, ľudia boli zvedaví, či sa speváčka objaví v porotcovskom kresle. Televízie situáciu napokon vyriešili elegantne. S Monikou sa spojili prostredníctvom videorozhovoru.

Porotkyňa sa ani počas živého prenosu nehrala na veľkú hviezdu a televíznym divákom ukázala svoju Rumiu. "Ako jedna z mála ukázala dieťa v klasickej perinke, čo už dnes nevidieť. Prekvapilo ma to, ale v dobrom,"  napísala na sociálnej sieti Eva G.

Chválu na adresu porotkyne nešetrili aj ďalšie diváčky. "Aspoň na rovinu ukázala svoje dieťa, nie ako po niektoré fotia odzadu, alebo len ruku," napísala Gabriela K.

Alex zase napísala "Konečne niekto, kto nešaškuje akoby bol Michael Jackson." 

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.