Bratislava, 26.09.2014 SHOWBIZ

GITANA: Slovensko má ďalší hit! Vypočujte si ho ...

foto Mário Gotti

Ženy majú svoju hymnu! Práve ňou by mala byť podľa viacerých internetových portálov pieseň "Nádherná".

Speváčka Gitana, ktorú niektorí hudobní kritici prirovnávajú k slávnej Beyoncé vydáva svoj prvý sólový singel s názvom “Nádherná“. Gitana, vlastným meno Adriana Drafiová v súčasnosti spolupracuje s najúspešnejším producentským tímom na Slovensku, ktorý produkoval albumy Lucie Bílej, Jany Kirschner, Tiny, Richarda Mullera či Kontrafaktu.

Práve Creative music house stojí za jej horúcou novinkou. Autorom hudby je Slavo Solovic a Paľo Hubík. Text Gitane napísala Saša Okálová, ktorá je podpísaná aj pod hitom “Príbeh“ od speváčky Tiny a Rytmusa.

„Saša pozná môj životný príbeh. Ten nebol ľahký. V čase keď som bola tehotná ma opustil manžel. Nevedela som čo urobím. Bolo to najhoršie obdobie v mojom živote. Je veľa žien, s ktorými mám rovnaký osud, preto je táto pieseň o nás, o ženách a o tom, že sa netreba vzdávať. Je to hymna žien,“ povedala Gitana. 

Gitana nakrúcala videoklip hneď až v dvoch krajinách. Časť pri španielskych hraniciach a ďalšiu časť klipu v Benátkach. Adriana Drafiová nie je nováčikom na hudobnej scéne. K jej úspechopm patrí aj to, že spievala napríklad pre Claudiu Schiffer, Tinu Turner či Davida Copperfielda.


Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.