01.10.2019 SHOWBIZ

Ďalší úspech návrhára Berkyho. Jeho šaty si obliekla už aj Lucka Vondráčková.

Foto: Pavel Berky

Módneho návrhára Pavla Berkyho už verejnosti netreba predstavovať. Talentovaný Slovák, žijúci v Česku už niekoľko rokov žne úspechy v módnom priemysle. 

Pavel Berky nespí na navrínoch! Neustále na sebe pracuje, čo sa odzrkadľuje na jeho kolekciách. Jeho šaty si v Česku čoraz častejšie obliekajú známe osobnosti. Aktuálne sa k nim pridala aj populárna speváčka Lucka Vondráčková. Berkyho kúsky si totiž vybrala pre svoje aktuálne fotenie.

"K spolupráci ma oslovila moja dlhoročná kamarátka, štylistka Kateřina Krobová, ktorá mala outfity na starosti. Ale finálne slovo mala samozrejme Lucia, ktorá si pre fotenie vybrala hneď niekoľko mojich vecí, z čoho mám veľkú radosť," povedal pre Gipsy Television módny návrhár Pavel Berky.



Oficiálne fotky budú na FB a Instagrame Pavla Berkyho. "Veľmi sa teším na finálny výsledok, ktorý uvidíme snáď čoskor," dodal Berky.

Kto je Pavel Berky?

  • - Vyrástol na Slovensku, vyštudoval Strednú umeleckú školu v Trenčíne, neskôr bol tri roky na pražskej UMPRUM.

  • - Je majiteľom značky BERKY.

  • - Držiteľom ocenenia TOP style designer 2012. Úspešne prezentoval svoje modely na Dreft Fashion Week v  Praze. O rok neskôr bola jeho kolekcia ocenená ako najfotogenickejšia na show Shooting Fashion Stars. V roku 2013 zahviezdil so svojou prehliadkou na Gypsy Feste. V roku 2014 prezentoval svoje modely na Mercedes Benz Prague Fashion Week.

  • - V roku 2016 bol medzi štyrmi finalistami americkej módnej show Exalt Fashion show a vyhral módnu prehliadku v Salt Lake City. Na prehliadkach v USA prezentoval modely inšpirované slovenským folklórom, svoje modely predstavil aj v rámci NY Fashion Weeku. 

  • - Modely predáva cez internet a v niekoľkých pražských butikoch. 

Pozrite si archívnu reportáž



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.