Bratislava/ Lovinobaňa, 10.11.2016 SHOWBIZ

Celeste Buckingham ostala v šoku! Tehotnej Aničke Oláhovej poslala odkaz.

foto joj.sk

Tehotenstvo mladučkej speváčky s veľkým hlasom, ktorý obdivujú nielen na Slovensku, ale i v Česku prekvapilo mnoho ľudí. My sme zisťovali, čo si o tom myslia jej kolegovia z brandže.

Anička Oláhová, ktorú pred rokmi objavil Vladimír Sendrei sa pred časom blysla v relácii Vila Rozborila. Vtedy ju speváčka Celeste Buckingham podporila tým, že k nej vycestovala domov, prerobila jej izbu a následne s Aničkou nahrala pieseň Jána Bendiga - Me tut užarau.

17 ročná speváčka potom absolvovala rad vystúpení na Slovensku i v Česku. Jej sen, byť úspešnou speváčkou sa začal plniť. Pomohol jej k tomu aj kolega Tomáš Botló. Na spoločný duet nakrútili videoklip. Práve v ňom je vidieť Aničku v pokročilom štádiu tehotenstva. Speváčka nám potvrdila, že je v deviatom mesiaci a že sa jej narodí dievčatko. My sme oslovili viacerých jej kolegov z brandže vrátane Celest Buckingham. Tá ostala z tejto informácie v šoku a Aničke prostredníctvom Gipsy Television poslala odkaz.


 Vlado Sendrei 

"Aničku sme od začiatku vnímali ako spevácky výnimočný objav. Od začiatku som predvídal, že má šancu uspieť ako speváčka a som hrdý, že za krátky čas to dokázala. Tiež som vedel, že niekedy raz bude aj matkou. Verím, že svojich fanúšikov nesklame."

Igor Kmeťo 

"Som nemilo prekvapený. Škoda, že tak skoro bude mamičkou lebo je super speváčka a po pôrode už nebude mať toľko času na koncerty."

Silvia Šarköziová 

"Myslím si, že dieťa je vždy požehnanie aj keď v takom mladom veku. Ak mala niečo v pláne, tak sa k tomu vždy môže vrátiť. Aničke želám, aby sa jej narodilo zdravé dieťatko a nech je šťastná."

Ján Bendig 

"Prajem jej všetko naj k tejto radostnej udalosti. Stretli sme sa pred niekoľkými týždňami na jednej akcii a vyzerala veľmi šťastne. Takže dúfam, že jej dieťatko bude robiť v živote len a len radosť."

Celeste Buckingham 

"Prajem jej silné nervy a zároveň, aby sa držala toho, aj keď možno teraz to bude s dieťaťom časovo náročnejšie, ale myslím si, že je to ďalšia životná skúška."

Vypočujte si aký odkaz poslala Celeste Aničke Oláhovej



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.