10.08.2021 SHOWBIZ

Bežkyňa v balerínkach má zrejme po kariére. Dôvod vás prekvapí.

Foto: Nový čas

Obdivovalo ju celú Slovensko. Teraz je všetko inak. Annamária je tehotná.

Jej príbeh dojal pred troma rokmi celé Slovensko. Vtedy ako 12-ročná vyhrala miestne atletické preteky v starých balerínkach. Odborníci tvrdili, že z nej rastie skvelá bežkyňa. „Teším sa z jej úspechu, ktorý sa dostavil napriek tomu, že jej výkonnosť následkom covidu poklesla, keďže netrénovala tak často, ako by bolo potrebné. Vyhliadky do budúcností sú dobré, keďže Annamária je naozaj talent od Boha. Všetko závisí len od nej. Ja a moja manželka robíme naozaj všetko pre to, aby sme ju pritiahli na tréning,“ povedal jej tréner Norbert Pecze koncom júna pre denník Plus jeden deň.

Za všetko vraj môže láska

Trénera sme kontakovali aj my, pýtali sme sa ho na 16-ročnú Annamáriu. Chceli sme totiž o nej nakrútiť reportáž. Tréner nám ale oznámil, že to momentálne nebude možné. Talentovaná bežkyňa je podľa našich informácií tehotná. Potvrdiť sa to malo počas športového sústredenia. Bežkyňa sa pritom už túto sobotu má zúčastniť pretekov v Brne. Podľa našich informácií sa ich údajne nezúčastní. 

Annamária podľa medializovaných informácií bývala so 17-ročným priateľom v osade Budulovská v Moldave nad Bodvou.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.