Bratislava, 01.04.2014 Zaujímavosti

Televízia Markíza kúpila Gipsy Television

Televízia Markíza sa oddnes stala 100 percentným vlastníkom rómskej internetovej televízie a kúpila ju za pol milióna eur.

Televízia Markíza kúpila od European Media Centre rómsku internetovú televíziu za pol milióna eur. O Gipsy Television sa pritom zaujímala okrem Markízy aj finančná skupina, ktorá vlastní televíziu JOJ. Vlastník Gipsy Television sa tak rozhodol po 6 mesačnom rokovaní prijať ponuku spoločnosti CME.

Gipsy Television tak od júna prechádza z internetového na celoplošné, televízne vysielanie. Názov novej televízie ostane rovnaký, čiže Gipsy Television. V médiu budú pracovať súčasné tváre, ako napríklad Peter Pollák, Petra Šarkoziová či zabávač Jozef "Kuvo" Badžo. Nová celoplošná televízia bude stavať na vlastných televíznych formátoch, ktoré budú určené Rómom, ale aj nerómom. Samozrejme, že ide o prvoaprílový žart!

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.