02.07.2017 Zaujímavosti

SÚŤAŽ: V Bratislave vyhlásili výsledky súťaže Coloriskeri luma 2017.

foto Romano kher

V Bratislave vyhlásili výsledky 4. ročníka súťaže v kreslení, ktorá má názov Coloriskeri luma. Ide o celoštátnu postupovú súťaž, ktorá je určená žiakom základných, základných umeleckých škôl, deťom z detských domovov a komunitných centier.

Vyhlasovateľom a organizátorom celoštátnej postupovej súťaže Farebný svet - Coloriskeri luma 2017 bolo občianske združenie Rómsky dom – Romano kher. Odborným garantom projektu bolo Národné osvetové centrum.

Do súťaže sa mohli prihlásiť súťažiaci s výtvarnými prácami a ilustráciami na tému sloboda, demokracia a ľudské práva. Deti zároveň mohli do súťaže prihlásiť aj vlastnú literárnu tvorbu tiež na tému sloboda, demokracia a ľudské práva. 



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.