25.04.2017 Zaujímavosti

LEMEŠANY: Šebová a Polnišová sa stretli so svojimi dvojníčkami.

Známe duo Cuky Luky má svoje kópie v rómskej osade v Lemešanoch. Amatérski herci už nejaký ten čas nakrúcajú videá na motíve telenoviel. Zaujala ich aj populárna dvojica Cuky Luky. 

Keďže Šebová a Polnišová boli na turné po Slovensku, navštívili aj Lemešany. Stretli sa tam s imitátormi, ktorí zabávajú celé Slovensko svojimi vtipnými videami. 

Ich stretnutie však nebolo o zdvorilostnej návšteve. Profesionálne herečky si totiž so svojimi rómskymi kolegami zahrali aj pár scénok, z čoho vzniklo krátke video.

"Na záver sa baby pokúsili o stretnutie so starostom obce Lemešany, kde chceli pomôcť svojim imitátorom, aby im poskytli miesto na nakrúcanie z obecných zdrojov,“ povedal pre Nový Čas PR manažér filmu Cuky Luky Martin Frimmer.



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.