22.10.2016 Zaujímavosti

Hudobný mág Tariška: Rasizmus je už nemoderný!

foto jazz.sk

Radovana Tarišku považujú za najlepšieho saxofonistu na Slovensku. Hudobník už dlhé roky spolupracuje s viacerými medzinárodnými hviezdami. Stretáva sa aj on s rasizmom a diskrimináciou? S Tariškom sa rozprávala redaktorka Monika Komorová.

37 ročný hudobník cestuje po celom svete a hráva s tými najlepšími muzikantmi. "Ja sa s rasizmom nestretávam, pretože sme hudobníci, slobodné duše. Ak sa náhodou niečo stane, ja to tak nevnímam," povedal Tariška v rozhovore pre Gipsy Television.

Tariška tvrdí, že rasizmus je v dnešnej dobre out of fashion, čiže nemoderný. Pozrite si rozhovor, ktorý s Radovanom Tariškom nakrútila Monika Komorová. 


Radovan Tariška pochádza z hudobníckej rodiny. K hudbe ho priviedol ako 5-ročného jeho starý otec, ktorý bol tiež saxofonista a klarinetista. 



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.