Handlová, 10.12.2014 Zaujímavosti

HANDLOVÁ: Deti prevapili deti. Veď sa pozrite ...

foto internet

Deti sa rozhodli, že potešia svojich mladších kamarátov, a preto sa prezliekli za postavy tradičné pre sviatok Mikuláša. Anjel, čert a Mikuláš tak rozčarovali úsmevy na tvárach tých najmenších.

Aj napriek tragickým udalostiam z pred dvoch týždňov sa deti snažili urobiť radosť aspoň tým najmenším. Pri streľbe tu prišlo o život 5 ročné dievčatko. Život jej vzal vlastný otec, ktorý postrelil jej matku a následne zastrelil seba. Žena je ešte stále v nemocnici a pomaly sa zotavuje z ťažkých strelných poranení. 

Skupinka asi 10 detí chodila od domu k domu a rozdávala mikulášske balíčky. Na oplátku deti spievali a recitovali básne. Na záver Mikuláš skonštatoval, že deti z takzvanej kolónie poslúchali, a preto si zaslúžia sladkú odmenu.


Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.