04.02.2018 Zaujímavosti

FUTBAL: Vedenie West Hamu prepustilo Tonyho Henryho pre jeho diskriminačný komentár.

foto: Daily Mirror

Anglický futbalový klub West Ham United prepustil riaditeľa pre nábor hráčov Tonyho Henryho za jeho komentár ohľadom afrických hráčov.

Vedenie anglického futbalového klubu West Ham United najskôr suspendovalo svojho riaditeľa pre nábor hráčov Tonyho Henryho. Dôvodom bolo jeho vyhlásenie, že účastník Premier League už viac nebude angažovať afrických hráčov.

Klub začal začiatkom januára vyšetrovanie a vydal stanovisko, že nebude tolerovať žiadny druh diskriminácie. Podľa Daily Mail Henry uviedol, že africkí hráči "majú zlý prístup a spôsobujú zmätok".

Henry sa neskôr vyjadril, že táto údajná klubová politika "nemá nič proti Afričanom". Informovala o tom agentúra AP.

Henry dostal padáka!

Anglický futbalový klub West Ham United napokon prepustil riaditeľa pre nábor hráčov Tonyho Henryho za jeho komentár ohľadom afrických hráčov.

Už len bývalý funkcionár tak doplatil na svoj komentár. "Netolerujeme žiadny typ diskriminácie," uviedli v stanovisku "kladivári".

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.