18.10.2018 Zaujímavosti

FOTO: Pri týchto telenovelách sme plakali! Ako sa zmenili ich hviezdy?

foto: internet

Pri telenovelách vyrastalo niekoľko generácií. Často sme sa pri nich smiali, ale aj plakali. Od čias, kedy sa na Slovensku začali vysielať prvé telenovely ubehlo už veľa rokov. Poďte sa preto pozrieť ako vyzerajú ich hviezdy dnes. 

Spomínate si na telenovelu Jednoducho Mária? Od jej nakrúcania ubehlo viac ako dvadsať rokov, no jej hlavná hrdinka, Victoria Ruffo sa zmenila v tom najlepšom zmysle slova. Bola to vôbec prvá telenovela, ktorá k nám dorazila po novembrovom prevrate.



Emanuela - Grecia Colmenares

Herečka, ktorá si zahrala hlavnú postavu mladučkej krásky Manuely, má dnes päťdesiatjeden rokov a jej popularita sa vytratila.



Rosalinda - Thalia

V roku 1999 Thalia nakrútila telenovelu o chudobnej a nežnej kvetinárke, ktorá ju preslávila. O rok na to sa vydala za hudobného producenta Tommyho Mottolu, s ktorým dodnes vychováva dve deti, syna Matthewa a dcéru Sabrinu. Herečka a speváčka má svoju hviezdu na chodníku slávy v Hollywoode.

Esmeralda - Leticia Calderon

Odkedy Leticia stvárnila túto hrdinku, už ubehlo 21 rokov. Vďaka tejto úlohe sa stala slávnou po celej východnej Európe. Od roku 2003 žije s Juanom Colladom, s ktorým má dvoch synov, Luciana a Carla. 



Divoký anjel - Natalia Oreiro

Hlavná postava telenovely, rebelka, ale citlivé dievča Milágros, bola vzorom pre mnohé dospievajúce dievčatá. Niektoré dokonca s obľubou nosili rifle na traky a obrátenú červenú šiltovku ako ona. Natalia Oreiro má 41 rokov.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.