Nižný Hraboce, 24.08.2014 SPRÁVY

Zosnulému boxeristovi sa už narodil krásny syn

foto FB

Náhla smrť mladého boxeristu, Dávida Gažiho († 22) z Nižného Hrabovca zaskočila všetkých. Rodina zosnulého chlapca, ale má čiastočný dôvod na radosť. Narodil sa mu syn Dávidko.

Koncom apríla sme vás informovali o tragédii, ktorá sa stala rodine Gažiovej z Nižného Hrabovca. Ich 22 ročný syn Dávid, ktorý sa dlhodobo venoval profesionálnemu boxovaniu dostal z neznámych príčin srdcový infarkt, ktorý sa mu stal osudným.






Po mladíkovi ostala tehotná priateľka Ľubka, ktorá v súčasnosti prežíva šťastné obdobie, stala sa matkou. "Aj keď prišla o veľkú lásku, má teraz dieťa. Narodil sa jej Dávidko. Je to krásny chlapček," povedal pre Gipsy Television zdroj z jej blízkeho okolia, ktorý nechce byť menovaný.


22 ročná matka si dokonca nechala vytetovať na svoj hrudník odkaz pre svoju zosnulú lásku. "Dávid, toto tetovanie je pre teba. Teraz ťa mám nielen v srdiečku, ale aj už aj na srdiečku," povedala Ľubka vo videu, ktoré zrejme vzniklo hneď po tetovaní.



súvisiaci článok:

Smutný koniec mladého boxeristu. Tehotná priateľka je v šoku!

Fotogaléria:

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.