19.09.2019 SPRÁVY

VIDEO: Tomáš Drucker predstavil svoj tím. Je v ňom aj polovičná Rómka.

Foto: T.D.

Po vyzbieraní takmer 30-tisíc podpisov potrebných na registráciu politickej strany a ich odovzdaní dnes Tomáš Drucker predstavil programové priority a tím odborníkov Dobrej voľby. 

„Ľudia svojimi podpismi jasne vyjadrili podporu Dobrej voľbe, čo je pre nás všetkých veľmi motivujúce. Naša krajina potrebuje politiku založenú na riešeniach a skutočnom obsahu. Dobrá voľba prináša do slovenskej spoločnosti politiku postavenú na hodnotách a riešeniach, predovšetkým ľudských a sociálnych, ako sú spolupatričnosť, spolupráca, úcta, vzájomný rešpekt a uznanie,“ povedal Tomáš Drucker, líder Dobrej voľby.

Príležitosť dal aj polovičnej Rómke - odborníčke!

Dlhoročný šéf Slovenskej pošty, neskôr minister zdravotníctva a vnútra dal príležitosť bývalej novinárke Anne Ghanamovej, ale aj odídencom z Mosta-Híd, poslancom Kataríne Cséfalvayovej a Martinovi Fedorovi.

Súčasťou hlavného tímu novej politickej strany je aj rektorka Policajnej akadémie Lucia Kurilovská a polovičná Rómka doc. PhDr. Andrea Gállová, PhD., ktorá pochádza z Rimavskej Soboty. "Bude mi cťou pôsobiť v tomto politickom subjekte, pod vedením pána predsedu Tomáša Druckera," povedala na dnešnej tlačovej besede Andrea Gállová.



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.