23.12.2019 SPRÁVY

VIDEO: Rodina je v šoku! Toto je skutočný dôvod prečo náhle zomrel 14-ročný Imrich!

Foto: I. CH.

Pred niekoľkými dňani sme vás informovali o náhlom úmrtí 14-ročného Imricha, ktorý sa po ťažkej autohavárii zotavoval v Detskej fakultnej nemocnici v Košiciach.

Imrich sa po autonehode zotavoval v Detskej fakultnej nemocnici v Košiciach. Po niekoľkých operáciách sa jeho stav údajne stabilizoval. Chlapec vraj komunikoval len očami, no rodina mala nádej, že sa uzdraví. Keďže lekári z košickej nemocnice považovali jeho stav za stabilizovaný, Imricha previezli do trebišovskej nemocnice, aby bol bližšie k rodine. 

"Môžeme potvrdiť, že pacient bol v našej nemocnici hospitalizovaný a v čase prevozu do iného zdravotníckeho zariadenia bol jeho stav stabilizovaný," uviedla pre Gipsy Television Soňa Búziková z kancelárie generálnej riaditeľky Detskej fakultnej nemocnice Košice.



Po prevoze ale Imrich náhle zomrel. Udialo so tak len niekoľko hodín potom, čo ležal na detskom oddelení sám na izbe. "Našli sme ho na obyčajnej, starej železnej posteli, ktorá bola bez zábran. Bez monitorov. Chlapec nevedel rozprávať, len očami. Nevedel si privolať pomoc. Dvere na izbe mal zatvorené," povedal pre Gipsy Television Imrichov strýko, Ivan Himaľ.

Pitva odhalila dôvod náhlej smrti!

Po chlapcovej smrti rodina dostala údajne informáciu z trebišovskej nemocnice, že Imrich zomrel na zástavu srdca. Nemocnica s poliklinikou, ktorá patrí do siete nemocníc Svet zdravia na naše otázky dodnes neodpovedala a to napriek tomu, že nám hovorca prisľúbil zaslanie písomného stanoviska.

Dôvod smrti-zástava srdca ale podľa rodiny nebola pravda. Pitva odhalila, že zomrel na zápal pľúc. 

Čo je zápal pľúc?

Zápal pľúc, pneumonia, už podľa názvu zápalové, spravidla infekčné ochorenie pľúc. Infekcia vyvolaná baktériami, vírusmi alebo u pacientov s oslabenou imunitou aj hubami alebo parazitami, spôsobí vznik zápalového ložiska v pľúcach.

 



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.