27.11.2018 SPRÁVY

VIDEO: Opitý lekár, ktorý nafúkal takmer 3 pomile chcel údajne z miesta nehody utiecť. Rómka bojuje o život.

Ilustračné foto

Takmer 3 promile nafúkal lekár, vodič vozidla A6 v Turni nad Bodvou. Jeho vozidlo sa totiž zrazilo s Renaultom, ktorý mu nedal prednosť v jazde.

"V katastri obce Turňa nad Bodvou došlo k zrážke osobného motorového vozidla zn. Renault Thalia a vozidla zn. Audi A6. Podľa doterajších zistení vodič s vozidlom zn. Renault Thalia nedal prednosť vozidlu zn. Audi A6, ktoré v dôsledku zrážky skončilo po náraze mimo cesty," uviedla pre Gipsy Television Lenka Ivanová, hovorkyňa KR PZ v Košiciach.

Podľa predbežnej lekárskej správy utrpela jedna spolujazdkyňa z vozidla Renault Thalia ťažké zranenia, druhá sa zranila ľahko. Ide o Rómov.

"Vykonanou dychovou skúškou nebolo u vodiča vozidla zn. Renault Thalia zistené požitie alkoholu, vodič vozidla zn. Audi A6 bol podrobený dychovej skúške, ktorej výsledok bol 1,31 mg/l alkoholu v dychu (poznámka redakcie: 2,73 promile)," dodala Ivanová.

Predbežná škoda na vozidlách bola vyčíslená na 11 tisíc eur. Presná príčina dopravnej nehody, miera zavinenia i bližšie okolnosti sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Podľa našich informácií, opitý lekár údajne z miesta činu utiekol a zraneným Rómom neposkytol prvú pomoc.

"Babka bojuje o život. Lekár chcel ujsť. Neposkytol jej prvú pomoc. Stalo sa to pred jeho domom. Jeho manželka je tiež lekárka a nevyšla z domu, nepomohla, pritom to videla, z okna to sledovala," povedala Karolína Rusnáková.

Upozorňujeme, video obsahuje vulgarizmy.



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.