12.11.2018 SPRÁVY

VIDEO: Dievčatko, ktoré po očkovaní dostalo zápal mozgových blán sa už lieči v Piešťanoch.

foto: Gipsy Television

Nely Gažiová je už týždeň na liečení v zariadení Adelicentrum v Piešťanoch. Rodina tam s ňou mohla ísť vďaka finančnej porpore mnohých z vás.

Pred niekoľkými týždňami sme vás informovali o smutnom príbehu Nely Gažiovej. Dievčatko z východného Slovenska po očkovaní dostalo zápal mozgových blán. Rodine sa tak zrútil svet. 

"Nechodí, nerozpráva, neje. Je to iné dieťa. Bolo to zdravé dieťa. Chodila, rozprávala, jedla ako riadne zdravé dieťa," povedala jej matka, Petra Gažiová pre Gipsy Television.


Rodina vďaka verejnej zbierke vyzbierala štyritisíc eur. Pobyt v Adeli Medical Centre, ktoré je považované za špičkové medznárodné rehabilitačné zariadenie, stál 3.050 eur. "Ďakujeme všetkým čo nám pomohli," dodala zronená matka.

Rodina po tomto pobyte absolvuje za zvyšné peniaze rehabilitáciu aj v Prešove. 



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.