13.05.2017 SPRÁVY

VIDEO: 50-ročný Martin z Malaciek chcel skočiť zo žeriava.

foto Gipsy Television

Piatok, krátko po ôsmej hodine večer boli hliadky Policajného zboru vyslané na Štúrovu ulicu do Malaciek, kde sa podľa prijatého oznámenia mal nachádzať 50-ročný muž, ktorý chcel skokom zo žeriava ukončiť svoj život. 

"Po príchode hliadky Policajného zboru sa na mieste nachádzali všetky záchranné zložky a hliadka Mestskej polície Malacky, ktorá asistovala pri zabezpečení miesta," uviedla pre Gipsy Television hovorkyňa KR PZ v Bratislave, Lucia Mihalíková.

Za pomoci vysokozdvižnej hasičskej plošiny sa policajný vyjednávač priblížil k mužovi, ktorý sa nachádzal na ramene žeriava a začal s ním komunikovať. 


"Po takmer 2,5 hodinovom vyjednávaní muž od svojho zámeru upustil a krátko pred polnocou zišiel po rebríku žeriava na zem," vysvetlila Mihalíková.

Po úspešnom ukončení vyjednávania bol muž odovzdaný do starostlivosti záchranárom rýchlej zdravotnej pomoci. V súčasnosti sa nachádza v psychiatrickej nemocnici v Pezinku.

Martinova rodina však tvrdí, že incidentu predchádzalo jeho zadržanie políciou. Muž údajne nezniesol hanbu v práci a preto sa údajne rozhodol skoncovať so životom. 





Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.