Bratislava, 24.05.2016 SPRÁVY

Tanko avizuje ďalšie pochody! Pre Rómov chce prácu.

Predseda strany rómskej únie na Slovensku, František Tanko avizuje ďalšie pochody Rómov. Do hlavného mesta, podľa jeho slov, prídu Rómovia žiadať vládu o prácu.

Pochod za prácu, tak nazval protestné zhromaždenie šéf Strany rómskej únie na Slovensku. Keďže podľa Františka Tanka vláda nerieši rómsky problém, Rómovia prídu za vládou a to do hlavného mesta. Tanko chce protestovať na Hlavnom námestí niekoľkokrát a to v čase, keď sa v Bratislave budú nachádzať zahraničné delegácie v rámci nášho predsedníctva v Rade Európskej únie.  

"Tento problém sa nerieši dlhodobo. Chceme, aby sa začal okamžite riešiť. Už máme dosť sľubov. Rómovia sú dobrí pred voľbami a po voľbách už pre nich nemáme cenu. Toto sa musí raz a navždy zmeniť," povedal pre Gipsy Television František Tanko. 

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.