21.12.2019 SPRÁVY

Rodina 14-ročného Imricha je v šoku! Po prevoze z Košíc do trebišovskej nemocnice zomrel.

Začiatkom októbra sme vás informovali o dopravnej nehode medzi obcou Hraň a Novosad v okrese Trebišov. Traktor, ktorý vychádzal z poľa na cestu sa zrazil s bielou Škodou Fabia, ktorá prichádzala od obce Hraň.

Z nehody vyviazol mladý vodič akoby zázrakom. Jeho 14-ročný spolujazdec už také šťastie nemal a hasiči ho v bezvedomí preniesli k záchranárskemu vrtuľníku vo veľmi vážnom stave. 

"P
acient je hospitalizovaný na ARE. Pri nehode utrpel polytraumu a musel podstúpiť operáciu. Momentálne je v ťažkom stave, v umelom spánku," uviedla v októbri pre Gipsy Television Ivana Stašková, hovorkyňa Univerzitnej nemocnice L. Pasteura v Košiciach.



Podľa informácií, ktoré nám poskytla chlapcova rodina sa 14-ročný Imrich v košickej nemocnici zotavoval. Jeho stav preto umožňoval to, aby ho previezli do trebišovskej nemocnice. 

Imrich údajne zomrel na zástavu srdca.

"Našli sme ho na obyčajnej, starej železnej posteli, ktorá bola bez zábran. Bez monitorov. Chlapec nevedel rozprávať, len očami. Nevedel si privolať pomoc. Dvere na izbe mal zatvorené," povedal pre Gipsy Television Imrichov strýko, Ivan Himaľ.

Rodina sa ale niekoľko hodín po prevoze dozvedela, že Imrich zomrel na zástavu srdca. "Chceme vedieť dôvod prečo zomrel, keď bol stabilizovaný a čo sa v skutočnosti stalo. Nám ráno povedali, že mal zástavu srdca," povedal Himaľ.

Podľa Ivana Himaľa mal chlapec srdce v poriadku. Gipsy Television už preto kontaktovala košickú aj trebišovskú nemocnicu. Článok budeme aktualizovať.



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.