Bratislava, 05.10.2014 SPRÁVY

Po Kormúthovej je tu ďalší exces moderátorov! Sajfa s Timkovou dourážali Gitanu

foto internet

Toto nemyslia vážne! Moderátor Sajfa s Andy Timkovou si uťahovali z "cigánov" pred 700 divákmi. 

"Ty si aj temperamentná, ako taká cigánka," pýtal sa Sajfa svojej moderátorskej kolegyne Andy Timkovej počas benefičnehého koncertu telesne postihnutých, ktorý sa uskutočnil dnes v bratislavskom Instropolise.

Na to mu ostrieľaná moderátorka, bývalá tvár televízie Markíza odpovedala "Ja, keď som bola malá, tak som zažila taký šok, pretože moja mama, keď som ju veľmi nahnevala, tak mi povedala, že ty nie si naša dcéra. My sme ťa našli pri dverách a od dverí odchádzala taká cigánka," šokovala moderátorka 700 ľudí v sále. 


Týmito slovami chceli známi moderátori uviesť na pódium ďalšieho účinkujúceho, speváčku Gitanu, ktorá sa netají svojim rómskym pôvodom.

To, ale nebolo všetko a pokračovali ďalej s rasistickými poznámkami na margo Gitany. "Nasledujúca interpretka v podstate niečo, a teraz to hovorím naozaj v dobrom, z tej cigánskej krvi niečo bude mať. Volá sa Adriana Dráfiová," povedal Sajfa. (pozn. redakcie: civilné meno Gitany).


Andy Timková svoje prekvapujúce zistenie podporila aj neidetifikovateľným zvukom a dodala "Úplne čistokrve by som povedala." Diváci v sále si vtedy zrejme mysleli, že sa ich nevskusné moderovanie skončilo, ale Sajfa ešte umocnil svoj výkon slovom "totálne".

Podľa našich informácií organizátor koncertu poslal účinkujúcim scenár aj s moderátorskými textami. To, čo pred plným Istropolisom odznelo v ňom, ale nebolo. 


"Ostala som som v šoku, keď som počula o čom sa moderátori rozprávajú a akým štýlom idú ohlásiť moje vystúpenie. Ich správanie je neakceptovateľné. Ak sú profesionáli, za ktorých sa považujú, mali by sa tak aj správať. Som z nich sklamaná," povedala Gitana pre Gipsy Television. 


Podľa našich informácií mal manažment Gitany, hneď po jej vystúpení riešiť s moderátormi ich rasistické vyjadrenia. Údajne nič zlé nepovedali a vraj sa len snažili nadviazať na predchádzajúceho účinkujúceho, čiže na Jolanu Fogašovú, ktorá spievala pieseň z opery Carmen.



Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.