Žiard nad Hronom, 15.10.2013 SHOWBIZ

PETRA ŠARKÖZIOVÁ: Moderátorka Hiri prežíva smutné obdobie

foto PŠ

Moderátorka hlavnej spravodajskej relácie rómskej internetovej televízie, Hiri, Petra Šarköziová, prežíva ťažké chvíle. Už niekoľko mesiacov je bez svojho priateľa. My vieme prečo!

Moderátorka Hiri Petra Šarköziová už viac ako rok prežíva najšťastnejšie obdobie svojho života. So svojím priateľom Karolom sa však už nevidela niekoľko mesiacov. "My sme sa spoznali, keď som išla vysypať smeti. Bola to láska na prvý pohľad," vyznala sa charizmatická moderátorka pre portál Gipsy Television.

 

Ako sa nám podarilo zistiť, moderátorkin priateľ je v súčasnosti v Anglicku, kde pracuje u svojho strýka. "Verím, že spolu budeme počas Vianoc. Veľmi by som si to priala. Teraz mám aspoň dosť práce v Gipsy Television, pretože opäť spúšťame Hiri po dlhšej pauze," dodala sympatická moderátorka. 



Preskočiť reklamu
Fotogaléria:

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.