17.01.2019 SPRÁVY

Mladík z Trebišova skutočne vypil toluén, potvrdila to pitva. Emila pochovajú dnes!

foto: J. Badžo

Gipsy Television vás ako prvá informovala o šokujúcom príprade, ktorý sa odohral v Trebišove. O život tam prišiel 21 ročný Emil Zajac. Mladíka pochovajú dnes.

Emil Zajac bol podľa svedkov nešťastia opitý, čo potvrdila aj súdna pitva. V osudný večer sa chcel napiť z fľaše, v ktorej malo byť víno. Údajne mu to povedal kamarát.

Vo fľaši bol ale toluén. Mladík ho vypil a v priebhu niekoľkých minút zomrel. "Po príchode posádky na miesto už nereagoval a nejavil žiadne známky života. Záchranári sa ho pokúšali oživiť. Žiaľ, napriek ich maximálnemu úsiliu sa to nepodarilo a lekár musel konštatovať smrť," povedala pre Gipsy Television Alena Krčová, hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby.



Ani záchranári si neboli na 100 percent istí či Emil skutočne zomrel pre požitie toluénu. Potvrdila to už ale súdna pitva. "Je to pravda, Emilovi dali vypiť toluén, potvrdila to dnes pitva. Toluén mu spálil vnútornosti," povedal Emilov strýko Dezider.

Emila Zajaca pochovajú dnes na cintoríne v Trebišove.



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.