Bratislava, 20.08. 2014 SPRÁVY

KORMÚTHOVÁ: Konenčne je koniec tejto jednej obrovskej tragikomédie

foto internet

Moderátorka sa podľa vyšetrovateľa nedopustila tretného činu, keď napísala na socálnej sieti rasistický status.

Generálna prokuratúra začala konať v prípade moderátorky Kristíny Kormúthovej ex offo. "Krajská prokurátorka v Bratislave vydala ústny pokyn okresnej prokurátorke Bratislava IV., aby príslušný policajt konal a preveril, či  obsah výrokov publikovaných na sociálnej sieti je dôvodom na začatie trestného stíhania pre konkrétny trestný čin,” povedala ešte v máji hovorkyňa GP Andrea Predajňová.

Po takmer troch mesiacoch je už prípad prešetrený. Polícia prípad uzavrela s tým, že Kormúthová sa trestného činu nedopustila. Jej status nebol podľa vyšetrovateľov prejavom extrémizmu. 

"Konečne je koniec tejto jednej obrovskej tragikomódie, ktorú niekto potreboval na realizovanie svojich predstáv. Každému jednému želám všetko dobré. Peace. Stop Rasizmu," napísala na svojom sociálnom profile moderátorka Kormúthová. 



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.