Kokava nad Rimavicou, 3.9.2013 SHOWBIZ

JANA SENDREIOVÁ: Prezradila čím mláti svojho manžela

foto Gipsy Television

Populárna speváčka kapely Sendreiovci a Kokavekere Lavutára Janka Sendreiová prezradila v rozhovore pre Gipsy Television, čím mláti svojho manžela. Pozrite si video, ktoré nakrútil náš štáb s moderátorkou Lindou Horváthovou.

Speváčka sa netají tým, že doma varí tradičné rómske jedlo "Gója" práve svojmu manželovi Vladovi. "Samozrejme a ešte aj s črevom pohlave mu dám," povedala v spontánnom rozhovore Janka Sendreiová. Odpoveď speváčky prekvapila moderátorku relácie Romano Dživipen Lindu Horváthovú až tak, že dostala záchvat smiechu. Speváčka však ešte pokračovala. "To je skúška toho čreva, či sa neroztrhne. On to musí vydržať, lebo on má na to svorenú, on má takú kockatú hlavu," vysvetlila so smiechom Sendreiová.

 

Vtipný, nezostrihaný rozhovor si budete môcť pozrieť už čoskoro v aktuálnom vydaní relácie Romano Dživipen, ktorú moderuje Linda Horváthová.



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.