Bratislava, 22.07.2016 SPRÁVY

GYPSY FEST: Po vlaňajšom mega úspechu sú tu opäť! Dnes sa pripravte na unikátnu show.

Sare Roma je názov jedinečného zoskupenia hudobníkov, ktorí si podmanili už nejeden národ. Na Slovensku budú už po druhý krát a diváci sa môžu tešiť na výnimočný a nezabudnuteľný umelecký zážitok. Kompiláciu skvelej hudby, divokých tancov a krásnych tanečníc si jednoducho nesmiete nechať ujsť. 

Skupinu tvoria 9-ti vynikajúci umelci z Litvy, Lotyšska, Nemecka, Švédska, Poľska a Ruska. Lídrom Sare Roma je spevák Istvan Kvik, ktorý bol v Litve len pred niekoľkými mesiacmi finalistom národnej súťaže Eurovision Song Contest 2016. Kvik spolu so skupinou prinášajú do svojej tvorby odvážne aranžmány či neobvyklé hudobné i tanečné kreácie.

Toto zoskupenie mladých Rómov spojila spoločná láska k spevu i tancu. Všetci členovia skupiny sa venujú tejto vášni už od detstva, niektorí sú dokonca aj v príbuzenskom vzťahu. Ich vystúpenia sú energické a vyžaruje z nich veľký temperament. Návštevníci Gypsy Festu sa v piatok večer môžu tešiť na vynikajúce výkony sólistov.

Dnes vystúpia v Bratislave na Hlavnom námestí o 21.00 hod.

„Sme veľmi radi, že môžeme opäť navštíviť Slovensko. Publikum bolo minulý rok senzačné. Dúfame, že sa im naša šou bude páčiť aj tento raz, pretože do Bratislavy prichádzame s novým program, ktorý sa volá „Noc v rómskom tábore“. Je to niečo nové a veríme, že to vaši diváci ocenia. Je pre nás poctou, že môžeme byť opäť súčasťou Gypsy Festu,“ povedal líder skupiny, Istvan Kvik.


Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.