GIPSY TELEVISION: Spustila spravodajský blok "NO COMMENT"

foto Gipsy Television

Bratislava 4. októbra 2010 (Gipsy Television) - Rómska internetová televízia Vyšehradskej štvorky, čiže Slovenska, Česka, Maďarska a Poľska oddnes spúšťa spravodajskú reláciu s názvom "NO COMMENT".

"Blok aktuálnych správ s názvom "NO COMMENT, čiže bez komentára bude Gipsy Television svojim divákom prinášať v dennej periodicite. "V tomto spravodajskom bloku bude všetko to, čo nakrútia naše štáby. Chceme divákom ponúknuť aktuálne informácie. Momentálne do vysielania nasadzujeme podujatia, ktoré sa konali počas prázdnin," povedal riaditeľ Gipsy Television Jozef Zeman.

 

Ľudia, ktorí chcú byť informovaní o top udalostiach preto nájdu na portáli gipsytv.eu všetko podstatné a to v predstihu. "Spravodajská relácia Hiri bude mesačník a preto sme spustili "NO COMMENT". Tento spôsob prezentácie správ je v celoplošných televíziach obľúbený, preto veríme, že aj Rómovia si nájdu čas a pozrú sa čo je nové na Slovensku a v okolitých štátoch," uviedol šéfredaktor televízie Jozef Šivák.  Gipsy Television v súčasnosti finišuje s pripravou televíznych relácií. "Ťažiskom bude atraktívna dramaturgia programov a nové moderátorské osobnosti. Budú to Rómovia," dodáva J.Šivák

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.