Düsseldorf, 29.11.2015 SPRÁVY

Fury je novým kráľom svetového boxu! Kličko prisľúbil odvetu.

foto aktuality.sk

Jedenásť rokov neporazeného Vladimira Klička zdolal na body a vzal mu štyri majstrovské pásy organizácií WBA, WBO, IBO a IBF. Kličko vládol ťažkej váhe deväť a pol roka. Porážku však uznal a sľúbil odvetu.

Tridsaťdeväťročný Kličko bol pred súbojom na futbalovom štadióne v Düsseldorfe považovaný za jasného favorita, ale prehral u všetkých troch bodových rozhodcov.



Fury, ktorý sa hlási k tomu, že je Róm, zvíťazil dvakrát 115: 112 a raz 116: 111. "Dnes som nebol lepší," uznal Kličko po štvrtej porážke v kariére zo 68 súbojov, prvý od apríla 2004. "Tyson bol veľmi rýchly. Neveril by som, že to dokáže. Proste som nenašiel tú správnu zbraň, ako na neho," dodal Kličko. 


O dvanásť rokov mladší vyzývateľ z Anglicka zahájil neporaziteľnosť aj v 25. dueli v profesionálnom ringu. Aj keď v poslednom 12. kole mal viditeľne menej síl a Kličko sa snažil duel rozhodnúť, predchádzajúce kolo naopak zvládol Fury výrazne lepšie.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.