FOTO SERIÁL: Rómski splnomocnenci vlády SR "Vincent Danihel"

foto TASR

Bratislava 14. novembra 2011 (Gipsy Television/ Daniela STRELKOVÁ) - Gipsy Television vám prináša foto seriál pod názvom "Rómski splnomocnenci", v ktorom vám priblížime významné chvíle vládnych splnomocnencov. Začíme už zosnulým Vincentom Danihelom.

Vincent Danihel, právnik, bol prvým splnomocnenecom vlády SR pre rómske komunity. Na svojom poste zotrval 3 roky.

 

 

 

 

 

 

Splnomocnenec vlády SR pre otázky rómskej komunity Vincent Danihel /na snímke/ usporiadal 7. júla 1999 v Bratislave tlačovú besedu, na ktorej informoval novinárov o poznatkoch jeho služobnej cesty do Fínska v dňoch 4. až 6. júla 1999

 

 

Prezident SR Rudolf Schuster (vpravo) prijal 11. februára 2000 v Bratislave splnomocnenca vlády pre riešenie problémov rómskej menšiny Vincenta Danihela (vľavo).

 

 

Tlačová beseda splnomocnenca vlády SR na riešenie problémov rómskej menšiny Vincenta Danihela (na snímke), ktorej témou bola migrácia Rómov do krajín Európskej únie a hodnotiaca správa činnosti Sekretariátu splnomocnenca vlády SR, sa uskutočnila 26. apríla 2001 v Bratislave.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.