24.12.2018 SPRÁVY

EXKLUZÍVNE: Viera Bílá tak otvorene ešte o svojom trápení nehovorila.

foto: ČT

Českú speváčku Vieru Bílú prirovnávajú zahraničné médiá k Elle Fitzerald. Napriek tomu ju jej spôsob života priviedol na dno. Nielenže ju trápi samota, ale speváčka s nezameniteľným hlasom živorí v rokycanskej ubytovni. 

Viera Bílá tvrdí, že sa ničoho nebojí, no z jej rozprávania cítiť smútok. Je to hlavne preto, že prišla o manžela aj o syna. Pre ich smrť vraj dlho nemohla spievať. Vianoce preto pre speváčku nebudú také, ako keby jej milovaní muži žili. 

"Vianoce nebudem mať. Zomrel mi muž, syn, moja mama a ani nemám z čoho ich urobiť," povedala V. Bílá pre Gipsy Television.

Viera Bílá zanechala stopu vo svete hudby. Koncertovala v Madride aj v New Yorku a v žánri World music je dodnes pojmom. Mnohí ju preto odsudzujú, že pre gemblerstvo prišla o všetko.

Viera sa pred časom opäť pokúsila o comeback. Žiaľ jej to nevyšlo ani so skupinou Džino Rom-Rock. Manažér a kapelník Dušan Čonka, bol totiž krátko pred vydaním ich spoločného CD zatknutý a už druhý rok sedí vo väzení. Ich piesne preto doteraz nik nevydal.



Vianoce bude speváčka tráviť v izbe, ktorá má len niekoľko metrov štvorcových. Toaletu a sprchu užíva aj s ďalšími obyvateľmi tamojšej ubytovne.

Keďže speváčka žije skromne, Gipsy Television sa rozhodla, že je spríjemní najkrajšie sviatky v roku. Redaktor Gerhard Hadi speváčke odovzdal v mene našej redakcie finančný dar.

Viac v reportáži Gerharda Hadiho



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.