EÚ: Gipsy Television spolupracuje s TV Európskej únie

foto eux.tv

Bratislava/Brusel 25. septembra 2010 (Gipsy Television) - Prvá rómska internetová televízia vyšehradskej štvorky "Gipsy Television" nadviazala spoluprácu s internetovou televíziou EUX.tv.

Médium, ktoré prevažne publikuje na internete monitoruje dianie Európskej únie, parlamentu. Eux.tv vyrobila od roku 2006 viac ako 7 miliónov videí. "Sme radi, že sme nadviazali spoluprácu s Eux.tv. Návštevníkom nášho portálu aspoň priblížime dianie v inštitúciach, ktore prijímajú dôležité uznesenia a tak ovplyvňujú aj život Rómov na Slovensku, Česku, Maďarsku a v Poľsku," povedal riaditeľ Gipsy Television Jozef Zeman.  

 

Gipsy Terlevision už o niekoľko dní spúšťa relácie. "Dramaturgiu zatiaľ prezrádzať nebudem. Verím však, že ľudia si u nás nájdu všetko, čiže rôzne žánre a nebudú musieť klikať na iné stránky. Gipsy Television je zárukou kvality. Na výrobe programov sa podieľajú odborníci z televíznej branže a nie amatéri," uviedol Jozef Šivák šéfredaktor Gipsy Television.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.