E-PAY KARTY: Ministerstvo práce bude vo štvrtok prezentovať projekt E-pay kariet

ilustračné foto TASR

Bratislava 18. januára 2011 (Gipsy Television/Katrína Mrňová) -  Rezort práce sa pripravuje na spustenie projektu E-pay kariet. Vo štvrtok preto bude prezentovať zámer a cieľ pilotného projektu na Slovensku. 

"Cieľom seminára je výmena skúsenosti v oblasti vyplácania dávok v hmotnej núdzi v zahraničí a v Slovenskej republike, prezentácia zámeru a cieľov pilotného projektu e-pay kariet na Slovensku a širšia odborná diskusia k systému poskytovania dávok v hmotnej núdzi," pre Gipsy Television povedala Andrea Hajdúchová z tlačového odboru Ministertsva práce.  V programe vystúpia hostia zo zahraničia, ktorí majú skúsenosť v využitím elektronických platobných kariet pri vyplácaní dávok v hmotnej núdzi. Seminára sa zúčastnia aj starostovia obcí, ktorí sa rozhodli zapojiť do pilotného projektu E-pay kariet na Slovensku.

 

Podujatie sa koná pod záštitou predsedu Národnej rady SR Richarda Sulíka a uskutoční vo štvrtok 20. januára 2011 v Bratislave.

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.