Hodonín, 25.09.2016 SPRÁVY

Československú Miss Roma vyhrala Slovenka! Korunoval ju český premiér.

foto zdroj: ČTK

Československou rómskou Miss 2016 sa stala 20 ročná Gbelanka Andriana Malíková. Sympatická Slovenka získala titul už po druhýkrát.

Malíková už raz titul kráľovnej krásy získala v roku 2014. Tento rok sa o neho pobila s ďalšími 9-timi kráskami. Prvou vicemiss sa stala 18-ročná Marie Balogová z Brna. Tretia na súťaži krásy skončila Sabina Šestáková z českých Strakoníc.

Finále súťaže bolo výnimočné tým, že sa ho zúčastnil predseda vlády ČR Bohuslav Sobotka. "Je to veľmi pekné podujatie a som rád, že vzbudzuje veľkú pozornosť, že je tu vždy veľa hostí nielen z ďaleka, nielen z rómskej komunity a myslím si, že je potrebné zablahoželať organizátorom, že sa im podarilo zorganizovať 16 ročníkov," povedal v rozhovore pre Gipsy Television, český premiér.



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.