8.11.2018 SPRÁVY

ČESKO: Mafián, ktorý strelil Rómku do hlavy zomrela.

foto: blesk.cz
video: TV Prima

Koncom októbra sa v českom meste Rokycany udiala dráma. Albert A. chcel zavraždiť svoju priateľku, Rómku s ktorou má deti. Tá s vážnymi zraneniami skončila v kóme, napokon však zomrela.

Policajti dolapili páchateľa, ktorý chladnokrvne strelil svoju priateľku do hlavy hneď po čine. Podľa medializovaných informácií išlo o kosovského Albánca, drogového mafiána Alberta A. s ktorým žena žila.

Hroznému činu sa mal prizerať malý syn obete. Tridsaťsedemročná žena utrpela vážne poranenia. V nemocnici bojovala o život, no napokon zraneniam podľahla.

Podľa našich informácií zadržaný Albánec svoj čin ľutuje a tvrdí, že v čase skutku bol pod vplyvom omamných látok. Podľa rodiny zosnulej to však nie je pravda. Tvrdia, že strelec nebol drogovo závislý, len návykové látky predával.

Náš zdroj, ktorý nechce byť menovaný, tiež uvádza, že Albáncova rodina si nárokuje je na státisícový dom, v ktorom strelec žil so zosnulou. Podľa našich informácií ale nehnuteľnosť by údajne mal zhabať štát, pretože peniaze, za ktoré ho kúpil majú údajne pochádzať z trestnej činnosti.  


Rodina sa so zosnulou rozlúči 17. novembra na tamojšom cintoríne.



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.