Senec, 18.12.2014 SPRÁVY

AKTUALIZOVANÉ: Nič také som nepovedala, tvrdí majiteľka kozmetického salóna

foto Gipsy Television

Kauza obočie sa zamotáva. Gipsy Television sa podarilo nakrútiť rozhovor s majiteľkou kozmetického salóna. Tá, ale poprela všetky tvrdia, podľa ktorých údajne mala diskriminovať Radovana. 

V utorok sme vás ako prví informovali o prípade, ktorý sa stal 21 ročnému Radovanovi zo Senca. Mladík potreboval upraviť obočie. Aj keď bol dohodnutý so zamestnankyňou, majiteľka kozmetického salónu ho údajne odmietla prijať. "Povedala, že cigánov neberieme a chcela uprednostniť zákazníčku, ktorá prišla na líčenie oveľa neskôr, ako ja," povedal Radovan v rozhovore pre Gipsy Television.



Gipsy Television sa podarilo nakrútiť rozhovor aj so spomínanou majiteľkou kozmetického salóna. Tá, ale Radovanove obvinenia popiera. "Nie je to pravda. Mňa aj poznajú v Senci. Úplne to bolo inak. Mňa to veľmi mrzí, že to takto vyvrátili. Ja nie som taký typ človeka. Veď on k nám chodí pravidelne na úpravu obočia." 



Podľa našich informácií sa prípadom zaoberá už aj Slovenské národné stredisko pre ľudské práva. 

SÚVISIACI ČLÁNOK: Mladíkovi vraj nechceli v kozmetickom salóne upraviť obočie. Dôvod? Lebo je cigán!

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.