Írsko/ Belfast, 26.01.2015 SHOWBIZ

VIERKA BERKYOVÁ: Má nový singel, napísal jej ho známy americký producent

foto VB

Vierka Berkyová, ktorá pred 8 rokmi vyhrala slovenskú SuperStar má po hlhšej pauze nový singel. Napísal jej ho známy americký producent.

Vierka Berkyová len pred niekoľkými mesiacmi ohlásila svoj cameback a fanúšikom už posiela svoju aktuálnu novinku. Pieseň sa volá "This love".

"Keď som si túto skladbu vypočula, ihneď som sa do nej zamilovala. Je to krásny song. Celú som ju nahrala v štúdiu v Belfaste," povedala pre Gipsy Television Vierka Berkyová. 

Pieseň napísal známy americký producent, Taryn Murphy a Molnár

Vierka Berkyová spolupracuje so švédskou hudobnou spoločnosťou, na čele ktorej stojí skladateľ Imre Molnár. Práve on, producent Chris Landonom a americká speváčka Taryn Murphy sú autormi piesne This Love. Chris Landon napríklad spolupracoval so speváčkou Jennifer Paige, ktorá sa celosvetovo preslávila s hitom Crush.



Hudobný producent Chris Landon spolupracoval aj s ruskou hviezdou Sergeyom Lazarevom. Pieseň, ktorú mu Landon napísal sa v ruskej verzii MTV stala hitom číslo 1 a Lazarev sa vtedy stal aj umelcom roka. Hudbu komponoval aj pre reláciu Pimp My Ride, ktorú vysiela MTV USA.

Chris Landon z Los Angeles spolupracuje aj s veľkými filmovými spoločnosťami. Jeho hudba sa objavila v snímke Burn After Reading, v ktorej si zahral George Clooney, Brad Pitt a John Malkovich. Hudbu produkoval aj k filmu Wise girls, v ktorom zahviezdila Mariah Carey. Túto snímku vysielali aj slovenské televízie.


Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.