17.10.2018 SHOWBIZ

VIDEO: Film čierna mačka, biely korúc má 20 rokov.

foto: E. K.

Renomovaný srbský filmový režisér a hudobník Emir Kusturica nakrútil pred 20 rokmi legendárny film Čierna mačka, biely kocúr. 

Snímku preslávila aj skladba Bubamara s ktorou na Slovensku prerazila aj kapela Kmeťoband. Keďže Emir Kusturica prednedávnom vystúpil na Slovensku, v rámci koncertu Cigánsky oheň, pýtali sme sa ho, ako vznikla táto komédia.

"To bol najpopulárnejší film, ktorý som vytvoril vo svojom živote. Zápletka bola veľmi dobrá," povedal Emir Kusturica pre Gipsy Television.

Aj keď od nakrútenia filmu prešli dve dekády, Kusturica je ešte stále v kontaktne s niektorými hercami. "Dedo, ktorý hral vo filme zomrel. Hlavný hrdina hral ešte v mojom poslednom filme. Občas si zavoláme, sme dobrí priatelia," dodal Kusturica.

Celý rozhovor s uznávaným režisérom si budete môcť pozrieť v magazíne Sam khere, ktorý Gipsy Television vyrába v spolupráci s RTVS.



Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.