06.08.2018 SHOWBIZ

VIDEO: Bagárová bude hviezdou slovenskej obdoby Let's Dance.

foto M.B.

Speváčka Monika Begárová sa objaví v pripravovanej tanečnej show Českej televízie, ktorú na Slovensku poznáme pod názvom Let's Dance. 

Česká televízia už onedlho začne vysielať ďalšiu sériu tanečnej show StarDance. Monika Bagárová bude jednou zo známych osobností, ktoré budú súťažiť o titul kráľavnej či kráľa tanečného parkétu.

Speváčka už zarezáva na náročných tréningoch so svojim partnerom Robinom Ondráčekom. "Prípravy sú veľmi náročne. Je to pre mňa úplne niečo nové," zdvôverila sa speváčka redaktorovi Gipsy Television.

Bagárová priznáva, že aj keď hudbu miluje, cíti rytmus tancovať podľa pravidiel je pre ňu veľmi ťažké. "Zapamätať si tanečnú zostavu, kroky, ako to všetko po sebe ide, nebude to sranda ale verím, že to zvládnem," dodala speváčka s úsmevom.

Bagárovú fanúšikovia mohli vidieť na Slovensku pred niekoľkými dňami. Vystúpila totiž ako hosť na otváracom koncerte Gypsy Festu. 

Podujatie finančne podporil Fond na podporu kultúry národnostných menšín, Národná lotériová spoločnosť TIPOS a Bratislavský samosprávny kraj.





Preskočiť reklamu

Najčítanejšie

Neprehliadnite

Televízne formáty

Zaujímavosti

Študenti nedostatkových profesií môžu získať štipendium 16 500 € na tri roky.

Budúci študenti, ktorí sa rozhodnú študovať nedostatkové profesie na vysokých školách, môžu získať štipendium 16.500 eur na tri roky. Vyplácané bude priebežne. Získať ho môže 400 študentov.

Showbiz

Útok múkou na Jana Bendiga bol podvod. Konštatuje to po vyšetrovaní pražská polícia.

Pražská polícia útok na speváka Jana Bendigova vyšetrovala. Dnes konštatuje, že to bol podvod. Spevákovi hrozí pokuta pre zbytočné vyšetrovanie.